„Pentru mulți dintre noi este o zi ploioasă, dar pentru o parte dintre clienții noștri Spring is coming (Spring vine – n.r.)

Vehiculele se află la centrul nostru de logistică și am început livrările primelor mașini electrice Dacia! Noua Dacia Spring 100% electrică este aici”, a anunţat azi grupul Dacia-Renault, prin intermediul reţelelor sociale.

Precomenzile pentru prima maşină integral electrică din istoria mărcii Dacia au început anul acesta, în data de 20 martie. Dacia a promis că primele maşini vor fi livrate în această toamnă şi s-a ţinut de cuvânt, deşi au existat destule temeri că acest termen nu va putea fi respectat, din cauza crizei mondiale de semiconductori şi componente electronice.

Prezentată drept concept cu un an înainte, Dacia Spring va fi cea mai ieftină maşină electrică din clasa ei şi promite să fie un succes de vânzări. Ca o curiozitate, maşina nu e produsă la Mioveni, ci în China, la o uzină din oraşul Shiyan (un fel de Detroit al Chinei; sau de Mioveni la scară mai mare), situat în provincia Hubei, locul unde a izbucnit pandemia de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here