Jucătoarea româncă de tenis de câmp Andreea Prisăcariu (20 de ani), locul 678 în ierarhia mondială, a fost invitată azi la o emisiune online difuzată pe site-ul ziarului Gazeta Sporturilor.

În cuprinsul acelei emisiuni, Andreea Prisăcariu a dezvăluit câteva amănunte, care nouă ni se par şocante, despre o altă jucătoare de tenis de câmp, canadianca de origine română Bianca Andreescu, locul 4 în ierarhia mondială.

De menţionat că Prisăcariu şi Andreescu s-au antrenat împreună, în urmă cu aproximativ şase ani.

„Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română… Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună… Vorbea doar în engleză şi nu aducea discuția despre România; n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză”, a declarat Andreea Prisăcariu, în cadrul emisiunii citate.

Născută în Canada din părinţi emigranţi români, Bianca Andreescu a început tenisul de câmp la vârsta de şase ani, la Piteşti, sub îndrumarea profesorului Gabriel Hristache.

Andreea Prisăcariu

Părinţii ei reveniseră în ţară şi au început o afacere pe cont propriu. După aproximativ doi ani, afacerea respectivă a eşuat, aşa că soţii Andreescu s-au reîntors în Canada.

Acolo, domnişoara Andreescu şi-a continuat cariera, ajungând să fie azi printre cele mai bune jucătoare de tenis de câmp din lume. La meciurile ei este mai mereu susţinută şi de spectatorii români aflaţi în tribune, fiind percepută de aceştia ca fiind „de-a noastră”.

Se pare că s-au înşelat în această privinţă.

Emisiunea respectivă poate fi vizionată accesând link-ul de mai jos: https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/dezvaluiri-in-premiera-despre-bianca-andreescu-refuza-sa-vorbeasca-in-romana-are-ceva-rau-in-ea-m-a-scos-de-pe-facebook-607790.html

sursa foto: Facebook/Andreea Prisăcariu, WTA Tennis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here