O tragedie de neimaginat a lovit azi dimineaţă o familie din localitatea argeşeană Popeşti: un copil de numai 12 ani a fost spulberat de o maşină.

În ciuda tuturor eforturilor echipei medicale sosite la locul accidentului, de a-l resuscita, micuţul nu a mai putut fi salvat.

Ancheta poliţienească declanşată de cei de la Poliţia Rutieră din oraşul Costeşti a stabilit, deocamdată, că a fost vorba de o traversare neregulamentară a străzii.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Costești, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Comuna Siliștea Gumești, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza localității Popești, din direcția Popești spre Tătărăștii de Sus, județul Teleorman, a accidentat un minor de 12 ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Cercetările vor continua pentru a elucida pe deplin modul producerii tragediei, fiind deschis în acest sens, conform procedurii, un dosar penal.

Imaginea de sus este cu titlu de exemplificare.

sursa foto: arhiva ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here