Echipa de fotbal FC Argeş Piteşti are, începând de azi, un nou site oficial. Îl puteţi găsi la adresa www.fcarges-pitesti.ro

Noul site a fost realizat gratuit de către firmele Puknet şi Bluecart, ambele din Piteşti. Site-ul include şi o secţiune de magazin virtual, de unde suporterii îşi pot comanda produse promoţionale cu emblema FC Argeş.

Deocamdată, aceste produse pot fi livrate doar în ţară, dar în scurt timp, printr-un parteneriat cu o firmă de curierat, şi suporterii din străinătate vor putea primi acasă comenzile.

Pe noul site, „suporterii echipei şi reprezentanţii mass-media pot găsi cele mai noi informaţii despre echipa fanion a judeţului, Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi…

… În viitorul apropiat, pe site-ul clubului nostru fanii vor putea vedea în format Live Video meciurile echipei noastre care nu vor fi televizate de posturile TV care au cumpărat drepturile de televizare”, se menţionează pe site-ul oficial al lui FC Argeş.

Site-ul lui FC Argeş arată acum ca al unei formaţii de primă ligă. Mai rămâne ca şi echipa să se ridice la înălţimea noului site.

sursa foto: fcarges-pitesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here