Site icon Singurul site din Argeș cu știri în limba engleză

Liviu Dragnea anunţă duminică, după alegeri, dacă va candida la Preşedinţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, aseară, într-un interviu pentru „Adevărul”, că va anunța duminică seară, imediat după încheierea alegerilor europarlamentare, dacă va candidala sau nu la alegerile prezidențiale din această toamnă.

În fapt, dl Dragnea a spus că atunci va anunţa candidatul PSD la Preşedinţie, însă, e de presupus că acest candidat va fi el însuşi, ştiute fiind ambiţiile sale în acest sens.

Anunțul lui Dragnea va veni deci fix cu o zi înainte de aflarea verdictului final din procesul de corupție a cărui judecare tocmai s-a încheiat, ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti, despre care am scris şi noi.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație şi Justiţie a anunțat, la ultimul termen din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, că va pronunța sentința în ziua de luni, 27 mai.

Dragnea fusese condamnat iniţial la 3 ani şi 6 luni de închisoare, însă, procurorii DNA au cerut pentru şeful PSD o pedeapsă mai mare, orientată spre maximul permis de lege (7 ani).

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

Exit mobile version