ZIUA EROILOR

Date:

Share post:

Astăzi celebrăm, deopotrivă, Ziua Eroilor şi Înălţarea Domnului, cu însemnătate puternică în memoria neamului românesc, pentru sacrificiul făcut de eroii căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării.

Simboluri ale abnegaţiei, curajului şi simţului datoriei, eroii sunt o sursă de inspirație, un model de urmat în această perioadă dificilă de încercare, pe care o resimțim cu toții, atât la nivel colectiv, al societății în ansamblul ei, cât și la nivel individual, de către fiecare persoană în parte.

Responsabilitatea și altruismul, sunt însușiri comune ale celor care aleg să se lase ghidați de rațiune și să trateze această perioadă respectând și aplicând recomandările medicale, atitudine care s-a regăsit și în rândul majorității argeșenilor, care, în acest fel, contribuie la limitarea răspândirii infecției cu COVID-19.

Chiar dacă rezultatul nu poate fi cuantificat în mod direct, este cert că acest mod de a respecta atât pe ceilalţi, cât şi efortul autorităţilor, este un mod de a salva vieţi, iar pe măsură ce incidenţa infecţiilor creşte, răspunderea fiecăruia dintre noi devine mai mare.

Ne exprimăm recunoştinţa faţă de eroii care şi-au jertfit viaţa pentru a servi patria, precum şi aprecierea faţă de eroii din viaţa de zi cu zi, care depun toate eforturile în actuala luptă pentru limitarea răspândirii infecţiei, fie ca reprezentanţi ai autorităţilor, fie ca simpli cetăţeni care se manifestă responsabil, sprijinind acest efort comun.

Sacrificiul tuturor nu va fi în zadar.

Împreună vom reuși!

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...