Singurul zeolit capsule de pe piata avizat pentru administrarea interna, Zeolit Spectrum, este un medicament 100% natural, cu beneficii multiple asupra organismului uman. Spre deosebire de alte produse interzise pe piata inca din anul 2018, tehnologia de productie a acestui medicament este unica in Europa si garanteaza rezultate eficiente, lucru demonstrat de-a lungul timpului.

Produsul premium detox este fabricat in Austria si contine zeolit pur dublu activat. Se poate cumpara si din Romania, nu are reactii adverse si elimina cu succes substantele nocive din organismul celor care il consuma. Descopera mai multe detalii si afla care sunt beneficiile pe termen lung pe care le va aduce organismului tau consumul acestui produs naturist.

Ce este zeolitul si de ce se utilizeaza in medicina?

Cuvantul de natura greceasca desemeneaza doi termeni: zeo – inseamna „a fierbe” si litihos – „piatra”. In traducere libera „piatra care fierbe”, zeoilitul e un mineral natural, format din interactiunea apei marilor si a oceanelor cu lava vulcanica fierbinte. Atunci cand sunt incalziti, zeolitii elibereaza apa. Acest mineral contine multiple substante vitale organismului uman, cele mai multe dintre ele fiind foarte cunoscute in randul suplimentelor nutritive: magneziu, claciu, sodiu, potasiu.

Odata ce s-a descoperit structura acestui mineral, a devenit produs medical, folosit in preventia multor afectiuni. Desi exista zeci de categorii de zeolit, care s-a format acum milioane de an, exista unul singur care se foloseste in industria medicala: zeolit clinoptilolit. Succesul dovedit este extraordinar, datorita mineralelor unice, incarcate negativ.

La ce este bun zeolitul si ce beneficii aduce organismului uman?

Pentru ca zeolitul este un mineral incarcat negativ, el atrage toate categoriile de toxine incarcate pozitiv, precum si metalele grele. Functioneaza asemenea unui magnet, eliminand contaminantii. De la mercur, plumb, arsenic, staniu, mangan si cadmiu, pana la excesul de fier, virusuri, praziti, bacterii, celule alterate si chiar celule tumorale, sunt eliminate de Zeolit capsule.

Produsul nu elimina, insa, ionii sanatosi sau mineralele bune din organism. S-a demonstrat ca acest medicament sustine sistemul imunitar, dar si echilibrul PH-ului din organism. Daca PH-ul este scazut, corpul devine mediul prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor, a ciupercilor si a virusurilor. Intervalul optim pentru functionarea normala a organismului este 7,25 – 7,45. Prin analizele medicale specifice, poti afla care este nivelul de PH din organismul tau.

De ce Zeolit Spectrum si nu alt produs de pe piata?

Acest medicament, zeolit capsule, este singurul avizat pentru a fi consumat intern. Daca pe piata au aparut alte produse similare, ele au disparut in scurta vreme din momentul lansarii, pentru ca nu indeplineau toate criteriile de siguranta in utilizare. Acest produs premium conceput in Austria are beneficii extraordinare si nu reprezinta niciun risc asupra sanatatii. Din contra, el actioneaza cu succes pe multiple planuri, cum ar fi:

  • in detoxifiere: elimina toxinele, deseurile si rezidurile din organismul uman;
  • in preventie: preintampina aparitia toxinelor;
  • in tratarea si preventia afectiunilor gastro-intestinale, hepatice si renale;
  • in tratarea si preventia afactiunilor la nivelul sistemului nervos central;
  • in preventia obezitatii si a iradierii;
  • in tratarea intoxicatiilor cu metale grele, pesticide sau xenoestrogeni.

Se recomanda administrarea zilnica, cu atat mai mult cu cat suntem expusi permanent la poluare si toxine ingerate in alimentele prefabricate din comert.

Acest produs premium detox nu are contraindicatii, iar rezultatele pot aparea inca din primele zile de la consum. Tratamentul optim dureaza cel putin 3 luni, in functie de recomandarea medicului. Se recomanda, de asemenea, consumul a 2/3 litri de apa zilnic.

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here