Zeci de cărţi de groază semnate Stephen King, la Festivalul de Carte pentru Copii „Kidsfest” de la Piteşti

Date:

Share post:

Zeci de volume semnate de cel mai cunoscut autor contemporan de cărţi de groază, Stephen King, au stat azi la loc de cinste în prima zi a Festivalului de Carte pentru Copii „Kidsfest” de la Piteşti.

De azi şi până în data de 12 iunie, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, „organizează Festivalul de Carte pentru copii „Kidsfest”, Pitești, ediția a II-a, 2022 – manifestare culturală dedicată Zilei Internaționale a Copilului, cu scopul de a promova literatura pentru copii”, anunţase ieri Consiliul Judeţean Argeş, printr-un comunicat de presă.

Manifestarea a fost deschisă, azi, de tradiţionalul alai de oficialităţi, din care nu au lipsit primarul Piteştiului, Cristian Gentea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu, şeful bibliotecii, Octavian Sachelarie, inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu şi alţi câţiva domni cărora le sunt tare dragi aparatele de fotografiat, camerele de luat vederi ale televiziunilor şi, desigur, cărţile.

La inaugurarea Festivalului Kidsfest, lipsă kids

În mod surprinzător, însă, printre cărţile pe care copiii sunt invitaţi să le lectureze se numără şi câteva zeci de volume ale autorului american Stephen King, cunoscut ca fiind cel mai prolific şi mai citit autor de romane horror al contemporaneităţii.

Expunerea volumelor de groază a lui Stephen King, la o manifestare dedicată celor mici, ni se pare cel puţin inadecvată.

Ce-ar putea deprinde, educativ vorbind, un copil de gimnaziu sau de liceu, citind opere de-ale lui Stephen King cum ar fi „Dans macabru”, „Culoarul morţii”, „Apocalipsa”, „Zona moartă”, „Cimitirul animalelor”, „Oraşul bântuit” ori altele asemenea?

sursa foto: Facebook/Cristian Gentea

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...