În ciuda numărului mare de infectări cu coronavirus (Covid-19) din ultimele zile şi în ciuda repetatelor apeluri ale oficialităţilor şi specialiştilor, de respecta regugile elementare de igienă şi distanţare, un număr mare de conjudeţeni refuză să se conformeze.

„Polițiștii argeșeni au efectuat controale la 13 societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Jandarmii argeșeni au aplicat 4 avertismente scrise pentru nerespectarea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile comerciale, încălcându-se astfel prevederile art.65 lit.h din Legea nr.55/2020. Avertismentele au fost date în Piața Ceair, din Pitești.

Pompierii argeșeni au efectuat și ei controale la 6 societăți comerciale și au verificat 33 de persoane. Dintre acestea, 6 au fost surprinse în spații închise fără a purta mască de protecție și au primit avertisment”, a informat azi Prefectura judeţului.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here