Zăpadă de doi metri la munte

Date:

Share post:

Potrivit CNAIR, drumul către stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina a fost acoperit de zăpadă, omătul atingând peste 2 metri înălțime.

În urma vântului puternic din timpul nopții, mașinile turiștilor parcate pe marginea drumului au fost acoperite de zăpada.

Vântul a suflat cu putere în timpul nopții, iar viscolul a acoperit cu zăpadă toată zona, inclusiv mașinile turiștilor parcate pe marginea drumului.

Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina.

Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă.

Menționăm faptul că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă 1-2 cm. Echipele de #deszăpezire ale #cnair, acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță„, a postat CNAIR pe contul de facebook.

Zăpadă pe carosabil se înregistrează şi pe şoselele montane din judeţul Argeş, mai cu seamă pe DN 7C Transfăgărăşan (drum deschis, pe versantul sudic, până în zona cabana Capra-Piscu Negru) şi pe şoseaua care leagă Câmpulung Muscel de Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular