Antrenorul BCMU Piteşti, Hristu Şapera, a fost dezamăgit la finalul meciului pierdut de baschetbaliştii piteşteni în faţa celor de la Dinamo.

“Era un meci decisiv, pe viață și pe moarte pentru Dinamo. Aveau nevoie de victorie și s-a văzut cât de tare și-au dorit acest lucru, mai ales în partea a doua.

Noi am făcut un joc foarte bun în prima repriză, după care am avut o cădere fizică. Dacă în prima repriză am controlat recuperările, am controlat jocul agresiv al celor de la Dinamo, am găsit soluții, în repriza secundă, pe o cădere fizică, pe faptul că Tudi a ieșit foarte repede cu greșeli și am stat cu un singur mânuitor de minge în teren, nu am mai jucat așa de bine în atac și nu ne-am pierdut claritatea.

Oboseala și-a spus cuvântul și ne-am pierdut și claritatea mentală. Pentru noi acest meci nu contează atât de tare. Contează doar să vedem ce putem face și un de ne aflăm. Mai avem nevoie de un mânuitor de minge.

S-a văzut acest lucru foarte, foarte clar. Vom aduce un jucător cât se poate de repede pentru a avea soluții. Ne-am fi dorit să câștigăm acest meci pentru suporteri. Trebuie să ne gândim să ne câștigăm cele 10 meciuri, foarte importante, pentru accederea în play-off.

Vor fi 10 meciuri foarte competitive. Echipele care s-au calificat din grupa a doua valorică sunt echipe cu aspirații mari și jucători buni. În niciun caz nu va fi ușor, ca în alți ani. Se va juca, va fi pe viață și pe moarte. Sunt convins de acest lucru.

Noi trebuie să fim foarte concentrați în fiecare meci, pentru a nu mai avea aceste căderi pe care le-am avut de-a lungul sezonului. Cred că acesta este primul joc din ultima perioadă când am avut o asemenea cădere. Trebuie să tragem concluziile, pentru a nu se repeta.

Eu am venit la Pitești pentru a încerca să redresăm echipa, să schimbăm energia la echipă. În mare parte, am reușit acest lucru. Cred că stăm mult mai bine acum.

Pentru noi este un obiectiv foarte clar, să ne calificăm în play-off. Acolo trebuie să facem o primă serie bună, indiferent cine va veni de pe locurile 1-2″, a declarat antrenorul Hristu Şapera conform paginii oficiale de facebook BCM U FC Argeș Pitești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here