În urmă cu câteva zile semnalam faptul că, la o iniţiativă a dlui Marian Rădună, voluntari ai asociaţiei „Geeks for Democracy” din Bucureşti au demarat o acţiune civică, de solidaritate interumană, prin care celor care, din varii motive, nu se pot deplasa, le sunt aduse cumpărăturile acasă.

Iniţiativa demarase la nivel de Bucureşti, iniţial, însă, după numai 2-3 zile, ea s-a extins şi la nivel de Piteşti, graţie implicării unui alt ONG, #activAG Piteşti, condus de dl Traian Paparete.

Ieri, o altă organizaţie neguvernamentală din Piteşti, condusă de dl Mihai Trăilă, a venit cu o iniţiativă aproape identică, de a-i ajuta pe cei ce nu-şi pot face cumpărăturile singuri.

Pe pagina de internet www.ajutsieu.ro, cei aflaţi în astfel de situaţii grele, nedorite, pot beneficia de ajutorul voluntarilor din jurul dlui Mihai Trăilă.

h

„Şi ceea ce facem noi, şi ceea ce face Mihai Trăilă, e acelaşi lucru, în esenţă: dorim să-i ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Ne vom întâlni, azi sau mâine, şi vom discuta pentru a unifica această activitate de voluntariat, pe o singură platformă”, ne-a declarat dl Traian Paparete (foto sus), liderul asociaţiei #activAG din Piteşti.

„Prin platforma de ajutorare creată de cei de la Geeks for Democracy am şi onorat – chiar eu, personal, am făcut asta – o primă astfel de comandă la Piteşti.

Ideea este să extindem aceste servicii şi la Câmpulung, Curtea de Argeş şi în restul judeţului. Peste tot sunt oameni care au nevoie de ajutor”, a mai adăugat dl Paparete.

Pe cei de la Ajut şi Eu îi puteţi contacta doar prin intermediul formularului electronic de contact pe site-ul lor (adresa o aveţi mai sus), Pe cei de la sociaţia #activAG îi puteţi contacta la telefonul 0762 631 357 .

Vă rugăm, aveţi în vedere că aceste servicii sunt oferite de nişte voluntari, în mod gratuit. Nu apelaţi la bunăvoinţa lor decât în cazuri bine justificate, spre a nu denatura esenţa demersului lor generos,

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here