Virgil Baciu: vinovat pentru eşecul PMP Argeş e preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Bulf

Date:

Share post:

După cum bine se ştie, Partidul Mişcarea Populară (PMP), fondat de ex-preşedintele Traian Băsescu, a ratat intrarea în Parlament. La nivel naţional, PMP a obţinut 4,82% din voturi, la Camera Deputaţilor, respectiv 4,93% la Senat.

La nivelul judeţului Argeş rezultatele au fost inferioare celor pe ţară: 4,51% la Cameră şi 4,74% la Senat.

Cu siguranţă, rezultatele mai slabe din Argeş au, ca una dintre explicaţii, plecarea din partid a fostului primar al comunei Corbi, dl Virgil Baciu, care a ales să candideze independent pentru un loc de deputat.

Nici Virgil Baciu nu a reuşit să fie ales, obţinând numai 2,09% din voturi, adică 3.571 de sufragii. Dar, chiar şi aşa, dl Baciu a demonstrat că face, de unul singur, cât jumătate din organizaţia PMP Argeş. Cu voturile pentru Virgil Baciu, PMP ar fi obţinut peste 5%, cel puţin în Argeş.

În opinia lui Virgil Baciu, dincolo de candidatura dumnealui ca independent, vinovat de eşecul PMP în Argeş se mai face şi preşedintele organizaţiei, dl Cătălin Bulf, cap de listă la Camera Deputaţilor.

„În urma multor dispute am considerat că nu mai pot face echipă cu acest personaj şi echipa restrânsă din jurul lui şi că cea mai bună variantă este să merg singur la aceste alegeri…

… Faptul că am candidat ca independent la Camera Deputaţilor nu a fost pentru a mă răzbuna pe cineva sau a demonstra cuiva ceva, am candidat pentru că am crezut că pot să câştig…

Virgil Baciu

… Îmi pare rău pentru ceilalţi membri ai PMP-ului care ar fi meritat să ajungă în Parlament şi care sunt convins că ar fi lucrat pentru binele românilor, dar nu este vina mea pentru ce s-a întâmplat.

Sunt conştient că voturile mele sunt cele care au lipsit PMP-ului pentru a face pragul electoral în Argeş şi la nivel naţional, dar vinovat pentru situaţia aceasta este nimeni altul decât Cătălin Bulf (foto sus).

… trebuie să îşi dea demisia, împreună cu cei care au contribuit la acest dezastru, iar oamenii de valoare să se întoarcă (în PMP – n.r.)”, a declarat dl Virgil baciu, printr-o postare pe sa pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular