Pentru aceia care încă mai cred că prim-ministrul ţării noastre, Viorica Dăncilă, are, totuşi, ceva urma de creier în cutia craniană, ziua de azi a însemnat spulberarea oricărei îndoieli.

Aflată la Bruxelles, la discuţii cu membri ai grupului socialist al Parlamentului European, dna Dăncilă a spus, referindu-se la femeia-jandarm care a fost bătută de câţiva participanţi la mitingul anti-PSD din 10 august, că „a fost bătută cu bestialitate de protestanţi„.

Evident, Dăncilă a vrut să spună că pe jandarmeriţa respectivă au bătut-o nişte protestatari. Nicidecum urmaşii hughenoţilor.

Când ai trecut prin şcoală ca gâsca prin apă, când nu ai o minimă cultură generală şi nu ai proprietatea termenilor, riscul unor astfel de gafe este iminent.

Cu ceva săptămâni în urmă, aceeaşi doamnă Dăncilă se lamenta că nenorociţii de ziarişti, neavând altă treabă, îi numără virgulele exact cum îi numărau ouăle ex-premierului Adrian Năstase. „Sunt obosită, pentru că muncesc pentru binele ţării, din cauza asta mai greşesc…din neatenţie”.

Un singur lucru bun a făcut, deocamdată, „Veorica”, azi la Bruxelles: nu s-a încumetat să vorbească în franceză sau în engleză. Cine ştie ce alt pocinog mai ieşea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here