Poimâine, vineri, cu începere de la ora 19, la Filarmonica Piteşti (Centrul Multifuncţional) va avea loc un concert camerala care-i va avea în prim plan pe violonistul Gabriel Croitoru şi pe pianistul Horia Mihail.

„Concertul este inclus în turneul național extraordinar pe care cei doi artiști remarcabili îl susțin în mai multe orașe din țară, Filarmonica Piteștii fiind și anul acesta partener cultural”, a informat Filarmonica, printr-un comunicat de presă.

„Înainte de intrarea în sala de concert, oamenilor li se va măsura temperatura, iar accesul în sală este permis doar cu mască, pe durata concertului publicul având obligația să o poarte.

La concertele din actuala stagiune (până la finele anului), nu se vor mai putea respecta locurile înscrise pe abonamente, spectatorii așezându-se în ordinea sosirii doar pe locurile marcate disponibile din sală”, se arată în documentul citat.

Din cauza condiţiilor epidemiologice, în sală vor putea avea acces doar cel mult 125 de spectatori, adică 30% din capacitatea sălii.

De notat că şi Gabriel Croitoru, şi Horia Mihail au mai cântat în faţa publicului meloman din Piteşti şi, probabil, o vor mai face cu „vioara lui Enescu” şi cu „pianul călător” care i-au făcut celebri.

În imaginea de sus, pianistul Horia Mihail şi al său „pian călător”, în concert cu Filarmonica Naţională Bielorusă din Minsk.

sursa foto: philharmonic.by

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here