La sediul Filarmonicii din Pitești va avea loc poimâine, 16 octombrie, de la ora 19, concertul cameral „Clasic la puterea a treia”, susținut de violoncelistul Marin Cazacu și ansamblul „Violoncellissimo”.

Concertul va avea loc respectând toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus.

„Concertul este inclus în turneul național pe care maestrul Cazacu și ansamblul îl susțin în mai multe orașe din țară: Timișoara, Deva, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, București. Prin repertoriul divers și spectaculos, de la clasic la contemporan, artiștii propun o incursiune sonoră în lumea violoncelului…

… Marin Cazacu a studiat violoncelul la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din Bucureşti, definitivându-şi studiile la Conservatorul „Ciprian Porumbescu” București şi la Weimar. Este laureatul concursurilor internaţionale de la: Geneva, Markneukirchen, Leipzig, Bologna, Belgrad.

Din 1983, este solistul Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti, alături de care a susţinut concerte atât în ţară, cât şi în Europa, Asia şi America.

La concertele din actuala stagiune (până la finele anului), nu se vor mai putea respecta locurile înscrise pe abonamente, spectatorii așezându-se, în ordinea sosirii, doar pe locurile marcate disponibile din sală”, a informat Filarmonica.

sursa foto: Filarmonica Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here