Municipalitatea piteşteană a decis ca poimâine, cele două ştranduri administrate de ea, cel din Trivale şi cel de pe strada Costache Negri, să fie redeschise publicului.

Programul de funcţionare al ştrandurilor va fi zilnic, de la 8 dimineaţă la 8 seara.

„Ștrandurile au fost reabilitate și pregătite pentru ca, la deschiderea sezonului, piteștenii să beneficieze de cele mai bune condiții. Au fost dezinfectate suprafețele și apa din bazine și au fost asigurate măști și mănuși de protecție pentru angajați.

Printre facilitățile și serviciile oferite în aceste baze de agrement se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Cetățenii au obligativitatea folosirii dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de către municipalitate, ori de câte ori este necesar.

De asemenea, cetățenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială, în incinta bazinelor de agrement, precum și interdicția folosirii dușurilor, impusă prin prevederile Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1.077/2020.

Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și vor achita pentru un bilet doar 5 lei.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here