La sfârşitul acestei săptămâni, organizaţia judeţeană a PSD Argeş îşi va alege o nouă conducere.

Foarte probabil, actualul preşedinte al organizaţiei, senatorul Şerban Valeca, nu va mai candida pentru un alt mandat în fruntea PSD Argeş.

Candidaţi sunt destui. Cel mai des a fost vehiculat în spaţiul public numele Mariei Dinu, administrator al judeţului, adusă în prim-plan de fostul preşedinte al PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, ex-senatorul Constantin Nicolescu.

Un alt candidat cotat cu şanse este primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, susţinut puternic de şeful PSD Piteşti, Cristian Gentea (cei doi ar urma să facă echipă la conducerea organizaţiei judeţene).

De asemenea, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, fostul parlamentar Ion Mînzînă e unul dintre candidaţii care ar putea obţine şefia PSD Argeş.

Există chiar informaţii cum că tandemul Georgescu-Gentea ar fi renunţat la ideea candidaturii, preferând s-o susţină pe cea a vicepreşedintelui CJ, Ion Mînzînă.

Se mai vehiculează şi alte câteva nume de candidaţi (deputata Simona Bucura-Oprescu, deputaţii Cătălin Rădulescu şi Radu Vasilică, cu menţiunea că deputata e dată şi ea în echipa vicelul Mînzînă), însă, aceştia nu par să aibă prea multe şanse.

Dacă ar fi să credem doar jumătate din zvonurile create în jurul alegerilor de la PSD Argeş, jocurile ar fi făcute în favoarea dnei Maria Dinu, despre care se spune că beneficiază şi de girul unor grei din conducerea naţională a partidului.

În imaginea de sus, dl Ion Mînzînă, un politician care a avut o imagine bună cât timp a fost senator, apoi deputat al fostului PRM.

sursa foto: Facebook/Ion Mînzînă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here