Viitori ofiţeri de Poliţie au venit la Piteşti să „fure” meserie

Date:

Share post:

„O nouă serie de studenți, care urmează cursurile Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” va efectua, timp de aproape o lună de zile, stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș”, a informat azi biroul de presă al instituţiei.

„Astăzi, 89 de viitori polițiști s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru a începe stagiul de practică.

Acestora li s-a urat bun venit şi le-au fost prezentate regulile de comportare şi protecţie în contextul măsurilor specifice stării de alertă, după care au fost repartizaţi structurilor unde vor dobândi cunoștințele necesare în exercitarea profesiei.

Pentru 42 de băieți și 47 de fete, perioada aceasta va fi una specială, în care vor lua contact cu aspectele practice ale muncii de poliție, iar programul lor va fi adaptat în funcție de necesitățile operative ale structurilor unde au fost repartizați.

Pe perioada practicii, fiecare dintre studenți se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență”, a mai informat biroul de presă al Poliţiei.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular