(Video) Trei prezumtivi traficanţi de droguri, prinşi în flagrant de poliţiştii de la „Crimă Organizată” din Piteşti

Date:

Share post:

Trei indivizi au fost prinşi în flagrant, zilele trecute, de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Piteşti, în timp ce încercau să vândă droguri.

E vorba despre trei dosare distincte, finalizate, însă, aproape concomitent de poliţişti.

„În prima cauză, s-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, un bărbat bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei, droguri de mare risc MDMA, sub formă de pulbere și comprimate (ecstasy) unor consumatori, din județul Argeș.

Din actele de urmărire penală efectuate, în cel de al doilea dosar, a rezultat că un alt bănuit, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, (trimis în judecată în luna aprilie 2023 de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești pentru infracțiuni similare) ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive (ADB BUTINACA) către consumatori, din același județ.

În cea de a treia cauză, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în seara de 10 noiembrie 2023, comercializând aproximativ 10 grame de canabis (drog de risc) și 10 grame de substanță psihoactivă (ADB BUTINACA).

Droguri de mare risc

De asemenea, în autoturismul cu care se deplasau (proprietatea unuia dintre ei) au fost descoperite și ridicate alte cantități de drog de risc și mare risc, respectiv 130 de grame de canabis și 30 de grame de cocaină.

La datele de 10 și 11 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus, în trei cauze panale, reținerea a 4 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă acestora, pentru 30 de zile”, a transmis azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto/video: DIICOT/Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...