(Video) Poliţiştii de la Crimă Organizată şi DIICOT-ul, percheziţii la şase inşi din Argeş, bănuiţi de trafic de droguri

Date:

Share post:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii DIICOT Piteşti, au efectuat azi, dis de dimineaţă, şase percheziţii domiciliare, în județul Argeș, la locuințele unor persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Percheziţiile au avut loc în localităţile Piteşti, Câmpulung și Mioveni, la locuinţele a șapte inţi, bănuiţi de trafic de droguri de risc și de mare risc.

„Din cercetări a reieșit că, din ianuarie 2022 și până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) în orașul Mioveni, respectiv droguri de mare risc (cocaină și mefedronă), în municipiile Pitești și Câmpulung.

În urma percheziţiilor din cadrul ambelor dosare, au fost ridicate aproximativ 80 de grame de substantă pulverulentă, albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc, 15 grame de cannabis, 4 grindere, un cântar electronic de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, precum și mai multe telefoane mobile.

Traficanţii nu lucrau decât cu droguri de la cocaină în sus

7 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Piteşti, pentru audieri. Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, a transmis azi la prânz biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: DIICOT/Poliţia Română

Vizite4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...