(Video) Înregistrarea cu primarul Mihai Georgescu, cum „negocia” angajarea unei tinere la Primăria Călineşti, contra favoruri sexuale

Date:

Share post:

Am scris azi despre acuzele grave aduse primarului PSD al comunei Călineşti, Mihai Georgescu, a cărui voce pare să fi fost înregistrată în timp ce condiţiona angajarea unei tinere, „la cabinetul” său, de oferirea de favoruri sexuale.

„Îţi dau treiş’ cinci de milioane (3.500 de lei), prime, liber cât vrei, da’ dacă vreau să fiu cu tine o oră-două pe zi, eşti la dispoziţia mea”, i-ar fi spus primarul Mihai Georgescu unei tinere doritoare a se angaja la Primăria din Călineşti.

Înregistrarea a fost făcută publică, în mediul online, de către senatoarea PNL Alina Gorghiu, şefa PNL Argeş, pe contul dumneaei de Facebook. O puteţi viziona/asculta mai jos. Fireşte, cu rezervele cuvenite, date de faptul că înregistrarea, mai mult audio decât video, vine de la cine vine.

Primarul Mihai Georgescu (foto) a negat acuzaţiile şi s-a „autosuspendat” din partid. Iar partidul, drastic nevoie mare, l-a suspendat şi el pe primarul Georgescu din funcţiile din care acesta tocmai se autosuspendase. Mai ceva ca-n Las Fierbinţi.

Primarul Mihai Georgescu a negat acuzaţiile aduse.

Concluzia a pus-o un cititor, dl Marian Precupeţiu, şi subscriem la ea: „Din păcate nu este singurul „ales” care face astfel de lucruri, am spus-o si repet, controlul phsihiatric amănunţit al candidaţilor la funcţii publice trebuie făcut cu adevărat”.

sursa foto: Facebook/Mihai Georgescu

Vizite198

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...