(Video) Drumuri impracticabile într-un sat din comuna Uda. „Nici Salvarea nu poate trece, ce facem dacă se îmbolnăvește cineva?”

Date:

Share post:

Existența comunei Uda datează din 1563, de pe vremea voievodului Mircea Ciobanul și a mamei sale, Doamna Chiajna. Unele drumuri din comună par să fie tot de atunci, într-atât sunt de degradate.

Cel puțin așa reiese dintr-o filmare postată de un localnic pe rețelele sociale. Din acest film, dincolo de năduful omului, se poate lesne observa starea catastrofală a drumului. Acesta pare a fi un drum comunal, de legătură cu satul Bădulești.

”Cum e posibil ca în România anului 2024, în județul Argeș să existe asemenea drumuri? Nici Salvrea nu poate să urce. Ce facem dacă se îmbolnăvește cineva, domn` primar din Uda?… Lumină n-avem (din filmare se vede, totuși, că există rețea de electricitate – n.r.) gaze n-avem, nu avem apă, nu avem canalizare”… acestea sunt câteva din nemulțumirile localnicului respectiv.

CITIȚI ȘI: Drumurile din comuna Cotmeana n-au mai fost reparate de pe vremea lui Mircea cel Bătrân

Comuna Uda are în componență 16 sate, însumând cam 1.700 de locuitori. Cu vreo 400 mai puțini ca la penultimul recensământ. E a doua comună ca suprafață din județul Argeș, după Nucșoara. Primăria are în administrare 76 km de drumuri comunale, ceea ce e mult. Peste capacitatea bugetului Primăriei Uda de a repara și întreține.

Primarul Dumitru Drăgușin, în dreapta imaginii, flancat de deputata Simona Bucura-Oprescu, la conferința de presă la care a fost prezentat ”transferul” său de la PNL la PSD

Primar e, din anul 2016, Dumitru Drăgușin. A fost ales de două ori consecutiv din partea PNL, dar a ales, zilele trecute, să treacă la PSD. Va candida la un al treilea mandat, de data aceasta în geacă roșie. ”Sper să și câștigați, domnule primar”, i-a spus, în conferință de presă, președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă.

”A plecat de la noi pentru că oricum nu l-am mai fi desemnat candidat al nostru la Primărie, din cauza rezultatelor slabe din cei opt ani de mandat ai săi”, ne-au transmis surse din PNL Argeș.

CITIȚI ȘI: Asfaltarea drumului judeţean Băiculeşti-Curtea de Argeş: prea-n bătaie de joc, prea ca la ţară

surse foto/video: Facebook/PSD Argeș, TikTok/anducristea94

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...

”Dasfidania, asshole!” Russian Ambassador Valery Kuzmin has left Romania today

The Russian Ambassador in Romania, comrade Valery Kuzmin, ended...

Dasfidania, asshole! Ambasadorul rus Valery Kuzmin a plecat definitiv din România

Ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, și-a încheiat ”misiunea”...

S-a încheiat Festivalul-Concurs ”Premiile Muzicale Dinu Lipatti”

Ieri și azi a avut loc cea de-a IX-a...