Vidanjorul de CV-uri Valeriu Nicolae a ajuns la deputatul Mircea Drăghici: „Şmecher, agresiv, pupincurist”

Date:

Share post:

Despre activistul civic Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Guvernul condus de Dacian Cioloş, şi a sa campanie de „vidanjare” (cum singur spune) a biografiilor politicienilor de top din România, am mai scris.

Am şi prezentat câteva analize ale dlui Nicolae, operate asupra unor CV-uri aparent impresionante, dar care, în fapt, duhnesc a impostură şi parvenitism.

Despre două astfel de cazuri am relatat şi noi: fostul ministru pesedist al Muncii, Marius Budăi şi senatoarea liberală Alina Gorghiu, ambii, absolvenţi ai unor „bombe de facultăţi” cunoscute ca fabrici de diplome calpe.

Despre impostura lui Marius Budăi puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

Cariera fantastică a Alinei Gorghiu e devoalată şi ea aici: https://nutotei.ro/candidat/alina-stefania-gorghiu

Azi, dl Nicolae a luat la puricat CV-ul deputatului PSD de Argeş Mircea Drăghici, fost trezorier al partidului, despre ale cărui probleme penale grele am scris şi noi, în mai multe rânduri.

Analiza făcută de Valeriu Nicolae e mai tăioasă şi mai dureroasă decât orice dosar penal. Iată concluziile, mai jos.

„Domnul Drăghici este un vomitiv perfect. Plin de el, șmecher, agresiv și pupincurist, este practic arhietipul succesului PSD-ist. În CV-ul domniei sale își începe cariera în 1985 la una din filialele Dacia pe poziția de inginer șef. Asta pentru că omul curbează timpul, căci abia peste 11 ani va deveni inginer. Amănunte nesemnificative.

Imediat ce termină facultatea de inginerie devine și Președinte al Clubului Sportiv Național Auto, la 31 de ani. În 2000 renunță la inginerie și se dedică țărișoarei PSD-iste. În 2001, ca orice șomer, devine subprefect de Argeș și, absolut firesc, președinte la Crucea Roșie Argeș, căci șeful Crucii Roșii la vremea aia este un fost turnător la securitate cu straie preoțești.În perioada asta politică este lovit de studiu.

Termină Managementul Administrației Publice la ASE la București și face și Institutul Național de Administrație. Din 2005 este, așa, din senin, angajat la o firmă secretă de consultanță în fonduri de preaderare și post-aderare. Ca orice om care în ultimii opt ani are numai activități secrete și de partid, în 2008 devine deputat și iarăși, după o logică pe care numai PSD-ul o poate explica, membru în Comisia de Finanțe și Bănci.

Face și fabrica de diplome PSD a preacinstitului Adrian Severin și cursul pentru nesecurici “Securitate și buna guvernare” al preasfântului Oprea, la Colegiul Național de Apărare. Mai face și Colegiul Național de Afaceri Interne, care probabil îl pregătește pentru investițiile strategice în trei Mercedesuri scumpe tare și o chirie de 18.000 de EUR pe lună pentru o vilă din banul public, în timp ce este trezorier la PSD.

Coincidența face ca el și soția sa să fie beneficiarii și ai vilei și ai mașinilor. Tot norocul face ca aceeași vilă să fie cumpărată la o treime din preț de domnul Drăghici. Presa scrie despe minunile astea și, cum pute a DNA, una dintre mașinile de lux care fuseseră vândute în familie este și plătită, după mai bine de un an, căci la PSD lucrurile merg pe încredere.

În 2019, fără scutul ocrotitor al tătucului Dragnea, este trimis în judecată la DNA.Este desigur rapid lins de Chirieac, turnătorul ăla la Secu care nu spală putreziuciuni politice pe bani.

Declarațiile lui de avere sunt niște mizerii – omul se oprișează pe noi cu bunul simț specific baronilor PSD. La Budeanca de la ora 5 CV-ul nevestei căci domnul Drăghici o are lângă el pe Mărioara Curie a neamului. Vrednic este!”

O completare din parte-ne: dl Drăghici a fost propulsat în politică de fostul său şef de la IATSA, fostul lider PSD Constantin Nicolescu. Despre abilităţile profesionale ale dlui Drăghici, regretatul Constantin Stroe spunea, cu vreo 2-3 ani înainte de a muri, că „Drăghici ăsta nu se pricepe la nimic. Nu l-aş pune nici măcar şef de echipă la sculărie”.

sursa foto: Facebook/Valeriu Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...