La finele săptămânii, în etapa a 36-a a ligii a doua la fotbal (antepenultima), formaţiile argeşene FC Argeş şi CS Mioveni au repurtat victorii lejere, acasă, în faţa unor adversari lipsiţi şi ei de orice fel de griji.

FC Argeş a bătut UT Arad, scor 2-1, prin goluri marcate de Vasile Buhăescu (min. 26) şi Bogdan Vişa (min. 73), oaspeţii marcând golul de onoare pe final de meci.

CS Mioveni i-a zdrobit pe timişorenii de la Ripensia, antrenaţi de fostul antrenor al argeşenilor, Alexandru Pelici, scor 4-1. Pentru gazde au marcat Năsătăsie (min. 15), Rădescu (min. 21) şi Balint (min. 78 şi 87), bănăţenii reducând din handicap la una din ultimele faze de joc.

Etapa viitoare FC Argeş joacă tot într-un meci fără miză, în deplasare, cu Academica Clinceni, echipă practic promovată deja în prima ligă. Meciul se joacă vineri, de la ora 18,30.

CS Mioveni joacă sâmbătă, de la ora 11, pe terenul celor de la ACS Poli Timişoara (Recaş), echipă de multă vreme virtual retrogradată. Un alt meci care se joacă numai pentru că trebuie.

Imaginea e de la partida CS Mioveni-Ripensia Timşoara, scor 4-1.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here