Victorie RB Racing în etapa a doua a Campionatului Naţional de RallyCross

Date:

Share post:

Multiplul campion naţional Gigi Ticuţă a trecut de trei ori linia de sosire primul, în etapa de RallyCross de la Bradu, de două ori în postura de antrenor şi o dată ca pilot. Iris Muscalu şi Rareş Şain au câştigat prima etapă din cariera de piloţi ai Clubului RB Racing.

În etapa a doua a Campionatului Naţional de Rallycross, care s- a desfăşurat la Bradu, lângă Piteşti sâmbătă şi duminică 3-4 iunie, RB Racing a aliniat 4 piloţi, debutantul Rareş Solomon, de acum mezinul echipei la Juniori 1 (12-14ani), Iris Muscalu, în aceaşi clasă Juniori 1,  Rareş Şain, la clasa Juniori 2 şi multiplul campion naţional .Gheorghe Ticuţă la clasa H3.

De menţionat faptul că în această etapă, Iris Muscalu a fost singura prezenţă feminină prezentă la start. Lucrurile au mers foarte bine pentru piloţii de la clubul muscelean RB Racing, Iris Muscalu a dominat întreg weekendul câştigând tot ce se putea câştiga şi adjudecându-şi pentru prima dată o etapă de Campionat Naţional. A urmat Rareş Şain care, de asemenea a dominat calificările şi a câştigat finala, acesta fiind şi pentru el prima etapă câştigată.

Debutantul Rareş Solomon a încheiat competiţia pe poziţia a patra şi se anunţă un pilot de viitor. Deşi maşina cu care a concurat a avut ceva probleme, Gigi Ticuţă a făcut spectacol la Bradu câştigând finala, trecând de trei ori linia de sosire primul, de două ori în calitate de antrenor şi o dată în calitate de pilot.

RB Racing, deşi a fost prezentă cu doar 4 piloţi la start, din care 3 juniori, reuşeşte 3 victorii şi un loc patru, ceea ce îi conferă şi titlul de echipă câştigătoare a etapei de la Bradu.

sursa foto: RB Racing Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Anchetă de corupţie la vârful Consiliului Judeţean Argeş; vicele Marius Nicolaescu, urmărit penal pentru trucarea unei licitaţii

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este urmărit...

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...