Aseară, în Sala Sporturilor din Trivale, BCMU FC Argeș a primit vizita celor de la SCMU Craiova, într-un joc din campionatul primei ligi de baschet masculin.

Piteştenii s-au impus la mare luptă, cu scorul de 96-92. În urma acestei victorii, argeşenii și-au asigurat matematic prezența în TOP 6, înaintea ultimului meci din sezonul regulat, care va avea loc duminică, pe terenul campioanei CSM CSU Oradea.

Deși în ultimele două minute avantajul Piteștiului era fragil (92-87), oltenii nu au mai reușit să amenințe victoria gazdelor.

BCMU FC Argeș acumulează 19 puncte (6 victorii și 7 înfrângeri) și va termina penultima etapă a sezonului regulat pe locul 5.

Deși finalul meciului l-a găsit accidentat, Sturanovic a terminat în double-double (14 puncte, 11 recuperări), iar Buljan a avut cel mai mare indice de eficiență (20) din lotul alb-violeților.

„A fost un joc de angajament, de luptă, Craiova are jucători atletici și cu experiență, jucători care pot decide atât cu șuturile, cât și cu pătrunderile individuale în momentele importante ale jocului, iar aceste lucruri nu le puteam contracara decât printr-o atitudine bună, extrem de agresivă. A fost un meci frumos, sunt convins că publicului i-a plăcut, e o victorie importantă din punct de vedere al moralului”, a declarat la final antrenorul gazdelor, dl Florin Nini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here