Vicepreşedinte PSD: „Nu avem autostrăzi din cauza funcţionarilor înţeleşi cu constructorii, ca să creeze blocaje”

Date:

Share post:

Unul dintre mulţii vicepreşedinţi ai PSD, dl Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, a venit, aseară, la postul tv Digi 24, cu o explicaţie a ritmului de melc în care se construiesc autostrăzi în România.

Potrivit vicelui PSD, cauza principală ar reprezenta-o funcţionarii din Ministerul Transporturilor, care ar fi „pe mână” cu constructorii de autostrăzi, pentru a crea blocaje.

„Vorbim de o problemă de sistem…În ultimii doi ani s-a încercat eliminarea, distrugerea unor grupuri de interese care mai mult încurcau, fie că sunt funcţionari de la minister, care erau înţeleşi.

Nu demnitari, ci funcţionari care erau înţeleşi cu constructorii de autostrăzi, încât să existe blocaje, iar ele să fie perpetuate, aceşti constructori să depună claim-uri (adică plângeri, pe româneşte – n.r.) la Ministerul Transporturilor că li se pun oprelişti în construcţii.

Aceste descoperiri sunt de notorietate. Sper să fie demantelate în totalitate. O să vedeţi foarte multe facturi depuse de constructori. Sunt foarte mulţi funcţionari care blochează, din frică sau din interese proprii”, a declarat vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea, pentru postul TV citat.

Ce a omis dl Zetea să spună (dincolo de faptul că nu a oferit niciun nume, doar acuzaţii vagi) este că funcţionărimea din ministere, inclusiv din cel al Transporturilor, e aproape integral numită politic, de partidele de la Putere.

Ca atare, problema semnalată de dl Zetea, dacă e reală, au cauzat-o PSD şi aliaţii înşişi, nimeni altcineva. Iar soluţie, fireşte, e tot la PSD.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular