Adrian Ţuţuianu (foto sus), unul dintre vicepreşedinţii PSD, şi-a şocat colegii, aseară, atunci când un post de televiziune a redat nişte înregistrări în care dumnealui îşi critică sever partidul şi câţiva colegi de-ai săi.

Redăm câteva fragmente din înregistrările respective: „Dacă mâine ar fi alegeri prezidenţiale, Dragnea ia 4%….Iohannis, 23%…Eu nu am inventat acest 4%….Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură”.

Apoi, cu referire la propunerea dnei Sevil Shhaideh ca premier (propunere respinsă de şeful statului), dl Ţuţuianu a mai spus: „Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”.

De tirul dlui Ţuţuianu n-a scăpat nici ministrul Economiei, dl Dănuţ Andruşcă: ” i-am spus domnu’…cum îl cheamă pe ăsta, Arsene (Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ – n.r.)…Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele…Și, în al doilea rând, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei (Dănuţ Andruşcă – n.r.). Acest ministru este atât de prost încât nu te poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătura lui cu economia e că avut o vulcanizare”.

Chestii scose din context

Chestionat de reporterii TV pe marginea spuselor de mai sus, dl Ţuţuianu a lăsat-o un pic mai moale, punând veşnica placă a afirmaţiilor scoase din context.

„…sunt înregistrări din şedinţe pe care le-am avut cu primari, cu preşedinţi de organizaţii locale, consilieri judeţeni…sunt anumite pasaje scoase dintr-un anume context…Este adevărat şi am spus-o că am greşit cu toţii. Am spus-o şi în CEx naţional. Nu cred că e normal să procedăm în acest fel. Evident că mi-am asumat şi partea mea de vină”, a declarat vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu,

De menţionat că domnia-sa a fost unul din liderii PSD care au semnat celebra scrisoare prin care i se cerea preşedintelui Liviu Dragnea să plece şi de la conducerea partidului, şi de la cea a Camerei Deputaţilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here