„Plata online cu cardul a facturilor emise de SC Apă Canal 2000 SA
SC Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă clienţilor săi că a implementat plata online cu cardul a facturilor, direct de pe site-ul societăţii”, au informat azi Primăria Piteşti şi societatea de apă numită.

„Clienţii care doresc să folosească această modalitate de plată trebuie să aibă cont de utilizator înregistrat pe site-ul societăţii. După autentificare, se accesează opţiunea „Plată facturi“, după care se bifează factura/facturile care urmează a fi achitată/e. Ulterior, utilizatorul va primi prin e-mail confirmarea plăţii online”, zice onor Primăria.

„Pentru crearea contului, se va accesa site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Clienţi – Servicii online“.
Precizăm că se pot plăti atât facturile de apă şi de canalizare, cât şi cele aferente serviciilor de proiectare, execuţie lucrări şi eliberare documente.

Contul online dă posibilitatea utilizatorului să îşi gestioneze, prin intermediul unui computer sau smartphone, relaţia contractuală cu societatea furnizoare de servicii de apă şi de canalizare.

Se poate transmite consumul lunar/ indexul contorului de apă, se pot vizualiza facturile emise şi situaţia contului în timp real iar, de acum, se pot efectua plăţi online.

Recomandăm clienţilor noştri să folosească contul online. Este sigur şi eficient”, a anunţat Primăria Piteşti.

Ce nu anunţă nici Primăria, şi cu atât mai puţin Apă Canal 2000 SA este când în casele oamenilor va înceta să mai curgă acel lichid maroniu cu pretenţii de apă potabilă, dar pe care n-o beau nici câinii sau pisicile.

Pentru asta, pare-se, va trebui să mai adăstăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here