Am
Am "devastat" Franţa şi Germania. He he !

De numai nouă zile din noul an 2019 a avut nevoie prim-ministrul României, dna Viorica Dăncilă, pentru a comite o nouă gafă memorabilă, cu care aproape că-l eclipsează pe bietul Bulă.

Într-un discurs în care prezenta realizările guvernării PSD-ALDE în domeniul economic, dna Dăncilă s-a lăudat cu dinamica exporturilor româneşti, spunând, în şedinţă de Guvern, că: „în primele 10 luni ale anului 2018, Romania a înregistrat o majorare a exporturilor cu 9,2%, în timp ce la nivelul celor 28 de state membre (ale Uniunii Europene – n.r.), exporturile au crescut doar cu 5,3%”.

După care a venit şi cireaşa de pe tortul performanţelor economice guvernamentale: „România se situează pe locul 7 în ceea ce privește dinamica exporturilor totale, devastând, ăăăă, state puternice precum Franța. cu 4,6%, Germania, cu 4,1% sau Italia cu 3,8%”.

Doamna premier şi-a revenit şi a găsit în bagajul său lexical şi cuvântul potrivit, devansând în loc de devastând. Estimp, însă, porumbelul devastării îşi luase deja zborul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here