Dincolo de avarierea serioasă a acoperişului clădirii în care funcţionează Centrul Cultural Mioveni, despre care am scris în această dimineaţă, în alte câteva locuri din judeţul Argeş, rafalele de vânt au provocat pagube,

În comuna Dobreşti, spre exemplu, chiar în faţa Primăriei, doi brazi au căzut la pământ, cu tot cu firele reţelei de alimentare cu electricitate.

O echipă a Servicului Voluntar de Situaţii de Urgenţă se ocupă de degajarea reţelei de curent, urmând ca o altă echipă, a distribuitorului de electricitate, să se ocupe de restabilirea alimentării cu curent.

Acoperiş smuls de vânt, la Mioveni

Pagube produse de vânt (acoperişuri smulse, elemente de construcţie prăbuşite etc) s-au mai înregistrat la Mioveni, pe străzile 1 Mai şi Ion Pillat, în centrul Piteştiului, la Casa Cărţii şi pe strada Constructorilor, şi la Curtea de Argeş, pe strada Posada.

Deocamdată.

Actualizare, ora 12 – La Morărești, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea, „stâlp căzut pe carosabil, sensul spre Vâlcea. Se circulă îngreunat. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş se află la faţa locului, pentru asigurarea fluidizării traficului”, a informat ISU Argeş

De asemenea, „parcurile Lunca Argeșului și Ștrand sunt închise, din cauza vântului, existănd pericol de accidente”,a anunţat Primăria Piteşti. Câţiva copaci au fost deja doborâţi la pământ de vântul foarte puternic.

Actualizare, ora 15,30 – În satul Negreni, comuna Dârmăneşti, un brad de vreo 30 de metri înălţime a căzut, doborât şi el de vânt, peste o casă. Pompierii au intervenit pentru degajarea copacului. Nimeni nu a fost rănit.

Un panou publicitar a fost, de asemenea, luat de vânt, în apropierea fostului cinema „Lumina” din cartierul Găvana.

Actualizare, ora 18 – Cel puţin 20 de localităţi din mediul rural din Argeş sunt lipsite, total dau parţial, de energie electrică. Echipe ale distribuitorului de curent lucrează pentru ca, marţi dimineaţă, în cel mai rău caz, alimentarea cu electricitate să fie restabilită peste tot.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here