Vânător „vânat” de urs, la Muşăteşti

Date:

Share post:

Ieri după-amiază, la o partidă de vânătoare organizată în localitatea Mălureni, judeţul Argeş, unul dintre participanţi a scăpat ca prin minune cu viaţă, după o întâlnire inopinată cu un urs.

Vînătorii plecaseră după mistreţi, dar, la un moment dat, unul dintre ei a dat nas în nas cu ursul. Animalul l-a lovit pe vânător de câteva ori, cu labele, cauzându-i răni grave.

Şansa vânătorului devenit el însuşi vânat a fost aceea că unul dintre gonaci a avut prezenţa de spirit să arunce cu pietre şi să ţipe la animal. Acesta s-a speriat şi şi-a abandonat prada.

Un echipaj de ambulanţă l-a transportat pe cel rănit la spitalul din Curtea de Argeş, pentru îngrijiri medicale.

De aici, bărbatul a fost adus la Spitalul Judeţean din Piteşti, dată fiind gravitatea rănilor: răni la cap, ureche sfârtecată, coapsă sfâşiată în mai multe locuri, o fractură de radius sau cubitus etc.

Rănitul se numeşte Adrian Sima, are 36 de ani şi este fiul unui cunoscut om de afaceri din Piteşti, Gigi Sima, patron al unui magazin de arme şi muniţii, dar şi al unui poligon de tir în satul Smeura.

În urmă cu trei ani, Adrian Sima a mai fost la un pas de moarte, atunci când, tot înaintea unei partide de vânătoare, rezervorul de GPL al maşinii cu care călătorea, împreună cu alţi tovarăşi în ale vânătorii, a explodat. Din cauza unei ţigări, se zicea atunci.

Maşina a ars complet, iar doi camarazi de vânătoare ai lui Sima au fost răniţi grav. Adrian Sima a fost rănit uşor şi a scăpat.

Va scăpa şi de data aceasta, zic medicii de la Judeţeanul din Piteşti, pentru că rănile suferite nu-i pun în pericol viaţa.

Imaginea este de arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...