Mai multe case de vacanţă şi cabane din localitatea Brăduleţ, judeţul Argeş, au fost sparte şi prădate, zilele trecute, de un grup de spărgători.

Poliţiştii de la secţia din Domneşti, însă, i-au identificat foarte prompt pe spărgători şi au reuşit, la fel de prompt, să-i reţină pe toţi.

„În ziua de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut trei barbați, de 33, 20 și 19 ani, toți din orașul Babadag, județul Tulcea”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 17 și 18 mai a.c., cei trei ar fi sustras bunuri din imobile nelocuite de pe raza comunei Brăduleț.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a mai informat Poliţia.

Din cabanele „vizitate” de lotrii din Tulcea s-au furat câteva motocoase, dar şi alimente şi, bineînţeles, ţuică, ne-au informat locuitori din zonă.

Una dintre locuinţele de vacanţă sparte e situată foarte aproape de un imobil aparţinând fostului preşedinte al României din perioada 1996-2000, profesorul universitar Emil Constantinescu, care a copilărit în zonă după ce familia sa s-a refugiat din Moldova de peste Prut.

Imobilul fostului preşedinte a scăpat, însă, potrivit aceloraşi informaţii.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here