Vaccinări fictive (şi) la Ştefan cel Mare

Date:

Share post:

# După episodul de la Dispensarul Uman de la Mărăcineni, conform surselor noastre, anchetatorii au în vizor un alt centru de vaccinare, şi anume cel din comuna Ştefan cel Mare, acolo unde au prins un fir cum că anumite persoane, unele chiar cunoscute în judeţ, ar fi plătit anumite sume de bani pentru a primi certificatul de vaccinare.

# În vizorul anchetatorilor, susţin sursele noastre, sunt mai multe persoane medicale care şi-au desfășurat activitatea la acest centru de vaccinare din sudul judeţului.

De o bună bucată de timp, anchetatorii argeşeni au început să pună în mişcare morişca privind vaccinările fictive din judeţ, împotriva COVID, în urma cărora anumite cadre medicale au făcut bani frumoşi după ce i-au primit de la cei care au dorit certificatul verde fără a fi însă înțepați.

# Primul caz la Vultureşti

La începutul acestui an, poliţiştii şi procurorii soseau la cabinetul unui medic de familie din Vultureşti, despre care aveau informaţia că primea bani ca să elibereze certificatul verde fără a face respectivul vaccin.

A fost doar începutul, căci informaţiile au început să curgă către anchetatori cum că şi prin alte centre de vaccinare se petrec aceleaşi lucruri, mai ales cele deschise în mediul rural.

# Episodul 2- Mărăcineni

În urmă cu trei săptămâni, „filmul” a continuat cu un alt episod, de această dată la Dispensarul Uman din Mărăcineni şi la Mioveni. Două asistente au fost arestate preventiv şi apoi plasate sub control judiciar, acestea fiind prinse în flagrant când „mânăreau” un astfel de certificat.

La audieri au fost duse în acea zi peste 70 de persoane, unele ca suspecte, altele ca martori. Cu ocazia percheziţiei au fost confiscate mai multe telefoane şi laptopuri, aşa că s-a deschis o adevărată „cutie a Pandorei”.

Cum românul nu se potoleşte decât când se vede cu brăţările la mâni şi mereu este inventiv în a încălca legea, povestea vaccinărilor „la chiuvetă” este departe de a se încheia.

# VIP-uri în atenţia anchetatorilor

Potrivit surselor noastre în momentul de faţă anchetatorii au în vizor un alt centru de vaccinare unde au fost eliberate certificate false, şi anume cel din comuna Ştefan cel Mare. Situată în sudul judeţului, cei de acolo, cadrele medicale, au crezut că nu pot fi luați în colimatoriu de oamenii legii.

Interesant este faptul, susţin sursele noastre, că pe lista vaccinaţilor la chiuvetă s-ar afla mai multe VIP-uri din lumea politică argeșeană şi nu numai. Este posibil ca şi aici într-un viitor nu prea îndepărtat să urmeze percheziţii, iar cercul nu ar fi închis totuşi.

Adi ILINCA – Articol preluat din săptămânalul Impuls de Argeş, ediţia apărută luni 18 aprilie 2022.

Notă – Imaginea de sus este nu are legătură cu articolul de mai sus, ci doar rol de exemplificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular