Pentru cine doreşte să se vaccineze anti-Covid, îmbinând înţepătura cu plăcutul, e în vigoare o ofertă amuzantă, dar serioasă, în acelaşi timp, la vestitul Castel Bran.

„Maratonul de vaccinare cu doze Pfizer BioNTech va fi deschis in fiecare weekend din luna mai, fără programare, in clădirile Vămii Medievale.

Orarul de funcționare al centrului este după cum urmează:

vineri, între orele 14 – 20,

sâmbătă, între orele 10 – 20

duminică, în intervalul orar 10 – 18.

Toți beneficiarii vor primi “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și, în cazul în care vor opta și pentru vizita la Castel, vor avea acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură (un fel de cameră de tortură – n.r.)

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran”, a anunţat admiistraţia castelului.

Iniţiativa a avut efect inclusiv în rândurile turiştilor străini, care au profitat de oportunitate şi s-au vaccinat gratis, pe loc. Inclusiv presa străină face reclamă iniţiativei celor de la Castelul Bran.

Mai jos puteţi citi, accesând link-uş corespunzător (în engleză) ce scrie despre aceasta publicaţia britanică The Guardian.

https://www.theguardian.com/world/2021/may/10/dracula-castle-offers-tourists-covid-shots?CMP=fb_gu&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2cZvGqR5lfd-1WhgIm7zoq39Tqa192vROxBsFDOYePkUYugRV7LGW7ig4#Echobox=1620641812

sursa foto: Facebook/Castelul Bran

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here