Vacanțele reprezintă o pauză binemeritată de la stresul cotidian și un prilej de a-ți încărca bateriile. De aceea, este foarte important ca destinația aleasă și itinerariul să fie pe placul tău și să îți ofere relaxarea pe care o cauți!

Dacă pentru tine, concediul ideal reprezintă explorarea unui loc nou, exotic, adică o călătorie plină de informații interesante, un circuit, despre care poți afla mai multe cu doar un click, poate fi soluția ideală!

Cu un simplu calcul, vei observa că te poți bucura de priveliști unice și de descoperirea unor culturi diverse, cu același buget cu care ai fi petrecut câteva zile pe litoralul românesc în plin sezon ori într-o destinație din Europa foarte populară printre turiști!

Iată unde poți pleca anul acesta pentru a descoperi locuri de vis

 1. China

Nu ai cum să ratezi Marele Zid Chinezesc, dar și templele spectaculoase, ce încă păstrează tradițiile poporului antic și al dinastiilor din trecut.Situată în Asia de Est, China este cea mai populată țară din lume, cu peste un miliard de locuitori. Este un ținut foarte întins, de aceea, dacă alegi oferta de pe https://www.karpaten.ro/oferta-cazare-circuit-china-shanghai-beijing-circuite-china-china/ vei avea ocazia sa explorezi atât așezările urbane, cât și pe cele rurale, în care natura se desfășoară în voie, oferind panorame ce îți taie respirația!

Vei observa imediat contrastul între acestea și orașele foarte colorate și pline de viață, cu piețele în care poți găsi chiar și lucrurile la care te astepți mai puțin!

  1. Bali, Indonezia

În filme, reviste și chiar cărți, Bali este prezentat ca fiind un loc de poveste, în care relaxarea este la ea acasă!

Acest lucru este perfect adevărat, insula având o climă, o floră și o faună absolut minunate, care creează decorul perfect pentru odihnă, dar și pentru explorarea unor culturi diverse, ce trăiesc în perfectă armonie.

În Bali ai ocazia să vizitezi faimoasele orezării în trepte, temple cu o arhitectură unică în lume, magazine și galerii de artă balineză tradițională (considerată una dintre cele mai frumoase din lume), plaje cu nisip ca aurul și apă turcoaz! Poți face scufundări alături de pești exotici, rafting, chiar și surf!

De asemenea, trebuie să profiți de centrele de relaxare de tip spa, unde vei avea parte de masaje și de tratamente pe placul oricui!

  1. Maldive

Insulele Maldive sunt destinația ideală pentru cei care vor să se relaxeze într-un decor superb și care vor să înoate în Oceanul Indian alături de cele mai exotice creaturi!

Dacă te-ai săturat să vezi poze cu o apă atât de clară, încât fundul oceanului nu mai este un mister și plaje cu palmieri numeroși, de pe care poți urmări cele mai frumoase apusuri de soare, este momentul perfect să îți rezervi un sejur în acest colț de rai!

Cinele romantice pe plajă, unde vei savura cele mai gustoase preparate și băuturi vor întări senzația că te afli în cel mai frumos loc de pe Pamânt!

Așadar, stabileste-ți bugetul de călătorie și alege anul asta să vizitezi destinații noi, care te vor impresiona atât prin decor, cât și prin ospitalitatea localnicilor! Nu vei regreta nicio secund[, ci din contră, vei dori sa te reîntorci ori de câte ori ai ocazia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here