Joi, 13 iunie, de la ora 18, fanfara „Argeşul” a Centrului Cultural Județean Argeș vă dă întâlnire la Sala Lumina (Găvana, în localul fostului cinema cu acelaşi nume) la spectacolul „Pe ritmuri de fanfară”.

Cunoscută mai mult datorită participării la activitățile legate de sărbătorile naționale ori vizitele înalților demnitari sau oaspeți din străinătate, precum și ca fiind cea care dă startul marilor competiții și evenimente, fanfara „Argeșul” combină tradiția muzicii militare de fanfară cu modernismul interpretării diferitelor stiluri muzicale.

De-a lungul timpului, Fanfara a fost nelipsită din peisajul cultural – artistic al Argeșului, iar acum această orchestra de suflători a devenit o fanfară modernă, cu o structură flexibilă, care abordează diferite genuri musicale: muzică de promenadă, muzică ușoară, folclor, muzică clasică.

Fanfara este alcătuită din 24 de muzicieni profesioniști cu studii de specialitate și este coordonată de dirijorul Gheorghe Predoiu.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș, zilnic între orele 9 şi 15. Costul unui bilet este de 10 lei.

sursa info şi foto: Centrul Cultural Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here