Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu (foto sus), exclus, nu cu multă vreme în urmă, din PSD, din cauza deselor sale derapaje şi a limbajului contondent, la limita trivialităţii, folosit în mod curent, îşi pregăteşte revenirea în prim-planul politicii.

Dl Rădulescu s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER) şi, potrivit informaţiilor noastre, ar fi tras sfori la Bucureşti ca să fie desemnat cap de listă la alegerile parlamentare din decembrie, la Camera Deputaţilor, în Argeş.

Urmarea a fost aceea că liderul organizaţiei judeţene Argeş a PER, Cătălin Gherzan, omul care a construit plecând de la zero acest partid, la nivel de judeţ, a ales să demisioneze.

Lui Cătălin Gherzan, deputatul Rădulescu i-a scos ecologia din cap cu mitraliera

Mai mult, alţi câţiva ecologişti de vază din Argeş au urmat pilda dlui Gherzan, părăsind organizaţia care e pe punctul de fi confiscată de deputatul cunoscut sub porecla de „Mitralieră”.

Mai ales că există temerea, în organizaţia PER Argeş, că lui „Mitralieră” îi vor urma şi alţi inşi mătrăşiţi din PSD, care vor deturna PER de la calea sa „verde”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here