După ce, de câteva săptămâni încoace, urşii au atacat mai multe gospodării din sate muscelene (Stoeneşti, Dragoslavele, Valea Mare-Pravăţ, Dâmbovicioare, Cetăţeni), animalele s-au apropiat acum periculos de mult de Câmpulung.

În această dimineaţă, o familie din cartierul Schei a fost vicitima unui atac al unui urs. Cel puţin unul, dacă nu cumva doi sau trei.

Doi porci ai familiei Ivan au fost omorâţi şi parţial mâncaţi de ursul/urşii înfometat/înfometaţi.

„Un urs a atacat azi dimineață doi porci din gospodăria familiei Ivan din Câmpulung. E o situație gravă, mai ales că vorbim de o zonă cu trafic greu, nu pădure. Am fost la fața locului, am luat imediat legătura cu Poliția, Jandarmeria, șeful Gărzii de Mediu din România, prefectul județului Argeș, comisarul șef al Gărzii Forestiere Argeș, AJVPS Argeș (mai rămăsese de anunţat Tribunalul Penal Internaţional şi Papa Francisc de la Roma – n.r.).

În această seară, o patrulă de jandarmi va supraveghea zona, pentru că există riscul ca ursul să se întoarcă. O să facem toate demersurile pentru a despăgubi familia Ivan și pentru ca cetățenii (scuzaţi cacofonia – n.r.) Câmpulungului să fie în siguranță”, a transmis primăriţa Câmpulungului, fosta vedetă TV Elena Lasconi.

sursa foto: Facebook/Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here