Poliţiştii de la Secţia Rurală Bascov ajutaţi de judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş l-au găsit pe un anume Vasile Nicolae Tomoroagă în vârstă de 44 ani din municipiul Bistriţa.

Acesta era dat în urmărire internaţională în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Italia.

Bărbatul a fost condamnat de acolo la cinci ani şi nouă luni de închisoare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, însă a dispărut fără urmă înainte de a fi încarcerat.

Pe 12 septembrie, inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată pentru confirmarea mandatului.

De origine argeşean, Tomoroagă a fost prins la mama sa, care locuieşte în Bascov, pentru depistarea sa oamenii legii folosindu-se de date şi informaţii obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională-IGPR.

După ce a fost încătuşat, bărbatul va fi preluat de o escortă a poliţiei din Italia, care este aşteptată să sosească în România.

Imaginea este din arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here