Despre apa de culoare capuccino spre maro închis, pe care – uneori – Apă Canal 2000 SA Piteşti o livrează argeşenilor care au ghinionul să le fie abonaţi am scris, în mai multe rânduri.

Multă lume şi-a pus speranţele în noul primar al Piteştiului, dl Cristian Gentea (primar de cuvânt, potrivit sloganului său electoral), care promisese, în campania la finele căreia a fost ales, „fără apă roşie la robinet”.

Promisiunile electorale sunau bine, dar de la ele până la fapte concrete…

Alegerile au trecut, însă, apa de la Apă Canal, în continuare, aduce mai mult a canal decât a apă, după cum se poate vedea din imaginea de sus, dar şi din alte sute de imagini şi clipuri video postate pe reţelele sociale.

În plus, Piteştiul (şi celelalte comune racordate la reţeaua Apă Canal 2000 SA) e de ani de zile în topul oraşelor cu cele mai mari preţuri la serviciile de apă şi canalizare din România.

Aşa că, în prag de an nou, o locuitoare a comunei Moşoaia (dna Cristina Preda) n-a mai răbdat batjocura şi a adresat, din sufletul, nişte urări de bine domnilor de la Apă Canal Piteşti, urări pe care le reproducem întocmai mai jos:

„Locuitorii comunei Moșoaia țin să ureze societății „”APĂ CANAL 2000″”, un AN NOU plin de NEPLĂCERI, NEAJUNSURI ȘI NEÎMPLINIRI. (Realizări oricum nu aveti) și fie ca tot anul care urmează să vă fie o BATJOCURĂ așa cum voi aveți grijă să ne oferiți nouă la fiecare sărbătoare importantă!… De Crăciun AVARIE…de Revelion AVARIE… in timpul anului AVARIE…O AVARIE sunteți toți de la un capăt la altul!”

surse foto: Facebook, arhivă proprie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here