Aşa cum am mai scris, o femeie de 29 de ani din Călineşti a fost omorâtă cu sânge rece de propriul soţ. Se pare că cei doi se aflau în divorţ, iar bărbatul, orbit de gelozie şi de faptul că-l va părăsi, a omorât-o.

Tânăra femeie se numea Elena Ţurlea şi a fost descoperită fără viaţă chiar de mama ei. Femeia, îngrijorată că nu a putut lua legătura cu fiica ei de sâmbătă seara, s-a gândit să-i facă o vizită.

Din păcate, ce a găsit acasă la tânără a îngrozit-o: Elena zăcea fără viaţă într-o baltă de sânge. Mama, speriată, a alertat vecinii care au sunat la numărul unic 112.

După ce oamenii legii împreună cu procurorii au stabilit că nu este vorba de suicid, ci de crimă, au început cercetările.

Principalul suspect a fost chiar soţul femeii, Alin Ţurlea, mai ales că din primăvara acestui an cei doi se aflau în plin proces de divorţ.

Cuplul avea doi copii, de patru şi respectiv nouă ani. Omul le-ar fi spus procurorilor că ar fi mers acasă la fosta soţie să-i aducă pe micuţi, iar pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi, acesta ar fi înjunghiat-o de două ori în abdomen.

Astfel că poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie predat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru omor săvârşit asupra unui membru al familiei.

Dacă va fi vinovat, bărbatul riscă între 12 şi 25 de ani de temniţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here