Vă informam, cu ceva minute în urmă, despre o femeie reţinută de poliţiştii din Piteşti, acuzată de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Se pare că aceasta nu este nimeni alta decât Olga Panaete, personaj destul de cunoscut în oraş pentru florăria sa din centrul  Piteştiului.

O femeie, reţinută de Poliţie într-o afacere de şpăgi contra permise de conducere

Olga Panaete e cunoscută ca fiind cea mai dibace florăreasă din Piteşti. De mai bine de două decenii, aproape că n-a fost notabilitate a oraşului, de la prefecţi, primari, directori de ziare şi televiziuni până la tot felul de şefi prin diverse instituţii, care să nu fi beneficiat de buchete de flori marca Olga Panaete, cu diverse ocazii. Uneori, gratis.

De aici şi binecunoscutele relaţii de care vorbeau poliţiştii, în comunicatul lor de presă.

Doamna Panaete n-a avut, până azi, nicio coliziune cu autorităţile statului, exceptând o amendă pentru muncă la negru, aplicată de ITM Argeş şi câteva scandaluri cu vecinii, aplanate de cei de la secţia de Poliţie din apropiere.

Femeia e căsătorită şi are un băiat şi două fete. Una din acestea, Doiniţa, e cunoscută prin faptul că a publicat câteva cărţi de poezie, dar şi prin faptul că pictează şi e designer floral.

Fireşte că, până ce instanţa nu se va fi pronunţat definitiv, şi Olga Panaete, şi oricine altcineva într-o situaţie similară, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here