Cum informam cu ceva ore în urmă, un bărbat de 56 de ani (Marin O.) a fost adus la audieri, la sediul Poliţiei, în urma unor grave acuzaţii pe care poliţiştii le-au formulat la adresa sa.

Se pare că acesta, din anul 2014 până în prezent, ar fi oferit diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, la diverse persoane, cerând dobândă (camătă).

Bărbatul ameninţa persoanele vătămate cu divulgarea unor informaţii cu caracter personal cu scopul de a încheia contracte de împrumut autentice, pentru nişte sume mult mai mari decât cele împrumutate, dar şi pentru a obţine favoruri sexuale.

Poliţiştii au efectuat percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti, dar şi pe raza comunei Buzoeşti, unde acesta are locuinţele.

În urma acestor percheziţii, oamenii legii au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi aparate de fotografiat.

Până la această oră, 11 persoane s-au constituit părţi vătămate. Prejudiciul produs acestora depăşeşte suma de 100.000 de lei.

Omul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here