Echipele de fotbal argeşene de liga a 3-a, Atletic Bradu, respectiv Unirea Bascov, au înregistrat rezultate contradictorii în etapa de la acest final de săptămână, a 6-a.

Formaţia din Bradu a fost călcată în picioare, chiar pe terenul din Bradu, de echipa secundă a celor de la Astra Giurgiu, scor 4-0 pentru oaspeţi.

N-a fost nicio surpriză, pentru că Atletic Bradu acumulase doar un punct în primele cinci runde. Şi cu el a rămas şi după a şasea.

Surpriza plăcută a reprezentat-o Unirea Bascov, echipă nou-promovată în liga a 3-a, dar care pare să se fi înscris de pe acum pe lista candidatelor la promovare în liga 2.

Fotbaliştii pregătiţi de antrenorul-jucător Iulian Tameş au câştigat cu 2-0 pe terenul dâmboviţenilor de la Flacăra Moreni, prin golurile marcate în prima repriză de vârful de atac Mihai Işfan.

De fapt, din ce ne-au relatat colegi din presa din Dâmboviţa, succesul Unirii a fost mai lejer decât o arată scorul.

Cu aceste trei puncte luate la Moreni, Unirea a adunat 14, tot atâtea cât liderul seriei, Astra Giurgiu II, care avantajul unui golaveraj superior (+11, faţă de +9 al argeşenilor).

La promovarea în liga 2, favorita numărul 1 este Turris Turnu-Măgurele, echipă finanţată de fiul celui mai puternic om al ţării la momentul actual, şeful PSD Liviu Dragnea.

Intenţii de a ataca promovarea au mai anunţat şi FC Universitatea Craiova şi Steagul Roşu Braşov, echipe care au adunat până acum câte 12 puncte, ca şi Turris.

Ca atare, se anunţă o luptă acerbă pentru şefia seriei a 3-a, luptă în care jucătorii antrenorului Tameş au şansa lor şi par decişi să şi-o joace.

La Moreni, Unirea Bascov a jucat în următoarea alcătuire:Tănase- Ciocârlan, Negoiță, Bălan, Găișteanu-Piscanu, Tameș (min. 67, Dima), Maciu, Marcu(min. 62, Iamandi) – Ișfan (min. 71, Sucală), Dalu (min. 82, Sanda).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here