Unirea Bascov, pe loc ce dă speranţe de promovare în Liga a 2-a la fotbal

Date:

Share post:

Echipele de fotbal argeşene de liga a 3-a, Atletic Bradu, respectiv Unirea Bascov, au înregistrat rezultate contradictorii în etapa de la acest final de săptămână, a 6-a.

Formaţia din Bradu a fost călcată în picioare, chiar pe terenul din Bradu, de echipa secundă a celor de la Astra Giurgiu, scor 4-0 pentru oaspeţi.

N-a fost nicio surpriză, pentru că Atletic Bradu acumulase doar un punct în primele cinci runde. Şi cu el a rămas şi după a şasea.

Surpriza plăcută a reprezentat-o Unirea Bascov, echipă nou-promovată în liga a 3-a, dar care pare să se fi înscris de pe acum pe lista candidatelor la promovare în liga 2.

Fotbaliştii pregătiţi de antrenorul-jucător Iulian Tameş au câştigat cu 2-0 pe terenul dâmboviţenilor de la Flacăra Moreni, prin golurile marcate în prima repriză de vârful de atac Mihai Işfan.

De fapt, din ce ne-au relatat colegi din presa din Dâmboviţa, succesul Unirii a fost mai lejer decât o arată scorul.

Cu aceste trei puncte luate la Moreni, Unirea a adunat 14, tot atâtea cât liderul seriei, Astra Giurgiu II, care avantajul unui golaveraj superior (+11, faţă de +9 al argeşenilor).

La promovarea în liga 2, favorita numărul 1 este Turris Turnu-Măgurele, echipă finanţată de fiul celui mai puternic om al ţării la momentul actual, şeful PSD Liviu Dragnea.

Intenţii de a ataca promovarea au mai anunţat şi FC Universitatea Craiova şi Steagul Roşu Braşov, echipe care au adunat până acum câte 12 puncte, ca şi Turris.

Ca atare, se anunţă o luptă acerbă pentru şefia seriei a 3-a, luptă în care jucătorii antrenorului Tameş au şansa lor şi par decişi să şi-o joace.

La Moreni, Unirea Bascov a jucat în următoarea alcătuire:Tănase- Ciocârlan, Negoiță, Bălan, Găișteanu-Piscanu, Tameș (min. 67, Dima), Maciu, Marcu(min. 62, Iamandi) – Ișfan (min. 71, Sucală), Dalu (min. 82, Sanda).

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...