Formaţia condusă de Adrian Dulcea, a câştigat ieri în faţa celor de la Atletic Bradu, cu scorul de 3-0. Meciul s-a contat pentru etapa a VII-a a Ligii a III-a, seria 3.

Pentru argeșeni au marcat veteranul Iulian Tameş (50), Gabriel Dalu (55 – pen.), Marius Sanda (90+4).

Antrenorul Adrian Dulcea a folosit echipa Tănase, Ciocârlan, Stancu,Bălan, Găișteanu, Piscanu, Negoiță, Ișfan, Tameș, Naciu, Dalu.

Pe parcurs au mai intrat Sanda, Dima, Iamandi și Voinescu.

Bascovul ocupă prima poziție în seria a treia, având 17 puncte acumulate.

Îmi doresc să terminăm cât mai sus

La sfârşitul partidei, antrenorul Unirii, dl Adrian Dulcea, a declarat: „E normal, sunt ambiţii locale, meciurile de acest gen sunt meciuri dificile.

Am întâlnit o echipă adversă care cred eu că locul ei nu este acolo unde se află în momentul acesta…este doar o conjunctură, au doar un punct şi sunt convins că vor ieşi din acea zonă şi se vor bate pentru prima jumătate a clasamentului.

Este totuşi o conjuctură favorabilă, pentru că încă totuşi nu am întâlnit echipe care au plecat cu scopul de a promova, echipe gen Braşov, Turnu Măgurele, Alexandria, Craiova, echipe care au buget solid şi se vor bate pentru promovare.

Suntem înt-un moment bun, am crescut de la meci la meci, jocul nostru este într-o anumită constanţă, reuşim să marcăm, reuşim să facem şi puncte, dar examenele grele abia vor veni; sper să avem aceeaşi constanţă şi să facem jocuri bune în continuare.

Obiectivul nostru, al clubului, este să ne aflăm în primele zece echipe ale clasamentului, dar nu pot să ascund faptul că m-aş bucura să terminăm undeva mai în sus.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here