În urma investigaţiilor medicale, un piteştean de 29 de ani, Alex Ovidiu Tănase (căsătorit, tată al unui băieţel de patru ani), a primit un diagnostic crunt: Cancer Limfatic- Limfom Hodgkin/ Reed Sterberg şi a descoperit mai mulţi noduli care îi pun în pericol viaţa, aceştia localizându-se lângă inimă, plămâni.

„A început imediat tratamentul cu chimioterapie la îndemnul doctorilor pentru a încerca să stopeze evoluţia.

După ce s-au trimis toate analizele către clinica din Turcia, medicii de la o clinică de acolo dau şanse mari de reuşită cu un tratament diferit şi îl aşteaptă la începutul lunii martie, dar costurile sunt enorme, ajungând la 20.000 de euro.

Aici răsare totuşi speranţa… Speranţa că se poate aduna suma puţin, câte puţin de la fiecare dintre noi şi că puţinul nostru îi dă motive să lupte cu această boală cumplită şi că în sfârşit, îl va vindeca complet!

Dacă nu puteţi dona, ajutaţi-ne cu un share şi vă suntem la fel de recunoscători”, a transmi sbiroul de presă al Spitalului Judeţean din Piteşti.

Precizaţi la ,,Detalii de plată”- DONAŢIE pentru cei care donează prin transfer bancar, sau Revolut (daca este cazul), altfel este posibil ca banca să refuze retragerea banilor donati de dumneavoastră.
Pentru donatii,
Beneficiar : Tănase Ovidiu Alexandru
Cont Lei : RO86BRDE030SV60810350300
Cont Euro: RO49BRDE030SV15348160300
Revolut : 0766747124

Pentru mai multă rigurozitate, ataşăm actele diagnosticului pus lui Alexandru Ovidiu Tănase, aşa cum ne-au fost ele transmise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here