Un tânăr de 20 de ani, din localitatea argeşeană Izvoru, s-a urcat la volan, într-una din nopţile trecute, şi a provocat un accident rutier, după ce a pierdut controlul maşinii.

În loc să anunţe evenimentul, individul a încercat să şteargă urmele producerii acestuia. Nu le-a luat mai mult de 48 de ore poliţiştilor ca să afle şi să documenteze întâmplarea.

„În dimineaţa zilei de 5 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără din comuna Popeşti, ar fi fost victima unui accident rutier, produs în cursul nopţii precedente.

Din cercetări, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti au stabilit că în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, tânăra s-ar fi deplasat cu un autoturism, în calitate de pasager, iar în jurul orei 3, pe raza localităţii Popeşti, conducătorul auto, de 20 de ani, din Izvoru, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto nu a sesizat producerea evenimentului către organele de poliţie, iar cu ajutorul unui alt bărbat, de 27 de ani, din Izvoru, ar fi mutat autoturismul în cauză, modificând locul producerii evenimentului rutier, cu scopul de a ascunde producerea acestuia.

Totodată, din verificări s-a stabilit că tânărul care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, la momentul producerii evenimentului rutier, nu posedă permis de conducere.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 5 noiembrie, tânărul de 20 de ani şi bărbatul de 27 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăză să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here