Pentru copiii ajunşi la maturitate după ce au crescut în aşa-zisele case de copii sau daţi în plasament la asistenţi maternali, a răzbi în viaţă e cu mult mai greu decât pentru copiii care au avut şansa unei copilării normale, alături de părinţii naturali. Cu atât mai meritoriu e cazul celor care izbândesc, cum e şi cazul prezentat azi, cel al lui Robert Stan.

„Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament”, a informat azi biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

Motivul pentru care Robert Stan și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că meseria de ofițer jandarm este o meserie care onorează.  

„Îi dorim mult succes în cariera pe care și-a ales-o și îl așteptăm, cu drag, să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg”, i-au transmis tânărului cei de la biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here